Visuele inspectie lassen

Visuele inspectie lassen

De visuele inspectie van lassen is een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsborging in het laswerk. Gebreken in het laswerk kunnen leiden tot gevaarlijke situaties en financiële verliezen. Bovendien is een 100% visuele inspectie altijd een minimumvereiste, ongeacht het gevraagde kwaliteitsniveau.

Bij ons kunt u terecht voor een betrouwbare visuele inspectie van uw laswerk. Onze experts zijn opgeleid en gecertificeerd om uw laswerk grondig te inspecteren en eventuele fouten op te sporen. Of het nu gaat om een eindinspectie, tussentijds of juist een second opinion, wij hebben de kennis en kunde om u te voorzien van een gedetailleerd rapport van de inspectie.

De voordelen van een goede visuele inspectie

Een goede visuele inspectie is niet gemakkelijk. Het vergt een getraind oog alle onvolkomenheden in een gelaste constructie te herkennen. Toch wordt ‘slecht laswerk’ door iedereen gezien. Met een goede afwerking dankzij een goede visuele inspectie, straalt u productkwaliteit uit. Als het aanvullend NDO daarna ook nog zonder oponthoud kan plaatsvinden, kan het gehele keuringsproces soepeler doorlopen worden met alle bijkomende voordelen van dien. Wij bieden u de mogelijkheid om uw laswerk visueel te laten inspecteren door experts met jarenlange ervaring.

Onze weld-engineers of lasspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van lasinspecties en kunnen u gedetailleerde rapportages van hun bevindingen aanleveren. Doordat ze continu nieuwe ervaringen opdoen bij verschillende bedrijven en in verschillende sectoren, kunnen onze werknemers vaak net dat stukje extra bieden. Het is belangrijk dat de lasinspecties voor-, tijdens- en na het lassen plaatsvinden om zo de eigenschappen van de las goed te documenteren en ervoor te zorgen dat de gestelde eisen nageleefd worden.

Visuele inspectie lassen

Visuele inspectie lassen voor uw project uitvoeren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare inspectiedienst voor uw laswerk, neem dan contact met ons op. Onze lasspecialisten bieden professionele visuele inspecties voor uw laswerk. Of u nou een kleine klus heeft of een groot project, onze inspecteurs staan klaar om u te helpen en kunnen u voorzien van gedetailleerde rapportages van hun bevindingen.

Meer informatie?

Afdeling Projecten
+31 512 524 008