Consultancy

Inspired by quality

Kwaliteit is dátgene leveren wat de klant van je vraagt! Niet minder, maar zeker ook niet meer. Door te investeren in kwaliteit kan er een behoorlijke kostenbesparing worden gerealiseerd.

Op het gebied van consultancy richten we ons op advies aan en begeleiding van bedrijven met vragen en problemen rondom kwaliteitsmanagement met betrekking tot alle aspecten behorende bij de lastechniek.

Weldmij tilt uw kwaliteitssysteem naar een hoger niveau. Wij zien de producten van onze opdrachtgevers in kwaliteit verbeteren en daarmee ook de opdrachten die zij gegund krijgen.

Kennisdeling en kennisoverdracht

Wij gaan verder dan alleen het geven van advies en beantwoorden van vragen. Wij tillen uw kennis naar een hoger niveau. Wij zorgen ervoor dat onze basiskennis in de lastechniek uw basiskennis wordt. En wij? Wij zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van aanvullende vragen.

Wij zorgen door middel van scholing, het bijwonen van seminars en lidmaatschappen dat onze kennis onderhouden en uitgebreid wordt. Onze technici zijn individueel getoetst en gecertificeerd door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL).

Meer informatie?

Afdeling Consultancy
+31 512 524 008

Our Expertises

Advies en ondersteuning

Advies bij o.a materiaalkeuze, verbindingstechniek, opslag of reparatievoorschriften

Bedrijfscertificeringen

Behaal de juiste certificaten

Documentbeoordeling

Ondersteuning bij het beoordelen van aanvragen

Normen, specificaties wet- en regelgeving

Wij helpen u om te voldoen aan alle wetten, normen en eisen.