Lascertificering

Joining experiences

Het vakgebied van de lastechniek staat nooit stil. (Internationale) ontwikkelingen zorgen ervoor dat de eisen die zowel aan de kwaliteit van de lasverbindingen, als de vaardigheden van de lassers worden gesteld, continue veranderen. In deze dynamische wereld biedt Weldmij u professionele begeleiding in het behalen van de vereiste certificaten.

Door middel van lasmethodekwalificaties en lasserskwalificaties kunt u aantonen dat u aan de kwaliteitseisen voldoet. Deze kwalificaties worden uitgegeven door onafhankelijke certificerende instanties.

Maatwerk en garantie

Wij onderscheiden ons met de aandacht voor de voorbereiding en de informatieverstrekking tijdens het doorlopen van het certificeringstraject. Wij houden bij het opstellen van de lasproeven rekening met uw wensen en de handvaardigheid van uw medewerkers. Hierdoor leveren wij maatwerk en kunnen wij u garantie bieden dat de inhoud van het certificaat toepasbaar is voor uw werkzaamheden. De dekkingsgebieden worden ook voor uw toekomstige projecten optimaal gekozen.

“joining experiences”: Weldmij heeft ervaring met lasverbindingen en gebruikt deze ervaringen ten voordele van haar opdrachtgevers!

Meer informatie?

Afdeling Lascertificeringen
+31 512 524 008

Our Expertises

ARC

De database voor de opslag van uw lasserskwalificaties.

Handvaardigheidstrainingen

Uitdagende trainingen toegespitst op de lasser

Lasmethodekwalificaties

Internationale kwaliteit met de kwalificaties via Weldmij

Lasserskwalificaties

Weldmij ontzorgt u in de kwalificatie van uw lasser