Bedrijfscertificeringen

Wij ontzorgen volledig in het behalen van uw bedrijfscertificering

Met een bedrijfscertificering bewijs je de kwaliteit en het vermogen van de organisatie om producten te leveren die aan de overeengekomen eisen en/of wettelijke bepalingen voldoen. Deze certificaten worden na een audit door een Certificerende Instelling uitgegeven. In het geval het om drukapparatuur (PED) of bouwproducten (CPR) gaat is de Certificerende Instantie een Notified Body (NoBo).

Wij richten ons vooral op bedrijfscertificeringen waar de lastechniek leidend is in het productieproces. De lastechniek is een complex vakgebied die vele normen omvat. We helpen u graag met het opzetten en behalen van deze certificaten, zodat uw klanten vol vertrouwen met u in zee kunnen gaan.

Maatwerk bedrijfscertificering

Wij bieden professionele begeleiding bij het behalen van bedrijfscertificaten. We doorlopen het gehele traject met u en onderscheiden ons daarbij met name in het kennisniveau en de aandacht die we hebben voor de voorbereiding. We maken een analyse van uw organisatie en werkwijze. Tevens houden wij, binnen de kaders van de norm, rekening met uw wensen, eisen en verwachtingen. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren.

Type certificeringen

Wij hebben ruimschoots ervaring opgedaan in de onderstaande bedrijfscertificeringen, maar kunnen u uiteraard ook ondersteunen bij andere certificeringen.

  • ISO 3834-2
  • EN 1090-1
  • PED 2014/68/EU module
  • ASME U/UM-stamp
  • DIN 2303
  • VCA */**/Petrochemie
  • EN 15085
  • EN-ISO 17660-1 en 2

Meer weten over specifieke normen of een bedrijfsscan laten uitvoeren?

Uw bedrijf aan de huidige stand van zaken laten toetsen of meer informatie over specifieke normen? Neem daarvoor contact met ons op.

Meer informatie?

Afdeling Consultancy
+31 512 524 008

Our Expertises

Advies en ondersteuning

Advies bij o.a materiaalkeuze, verbindingstechniek, opslag of reparatievoorschriften

Bedrijfscertificeringen

Behaal de juiste certificaten

Documentbeoordeling

Ondersteuning bij het beoordelen van aanvragen

Normen, specificaties wet- en regelgeving

Wij helpen u om te voldoen aan alle wetten, normen en eisen.