Over weldmij

Focused on quality

Sinds 2008 is Weldmij een onafhankelijk consultancy- en detacheringsbureau dat de metaalverwerkende industrie versterkt op het gebied van alle voorkomende kwaliteitsaspecten. We bieden een breed scala diensten voor sectoren als: offshore & marine, civiel & infrastructuur, olie & gas en energie & offshore wind.

Onze projectteams ondersteunen wereldwijd de meest ambitieuze projecten. Van begin tot eind werken onze ervaren en toegewijde technici naadloos samen met onze opdrachtgevers. We zijn trots op de vele projecten waaraan wij onze diensten hebben verleend.

Alles onder één naam

De diensten die wij bieden zijn allesomvattend. Onze drie afdelingen zijn:

Onze stelregels

  • Altijd beschikbaar voor het beantwoorden van uw vragen.
  • Deskundig, betrouwbaar en integer.
  • Wij verkopen geen ‘nee’.
  • Onze klanten zijn tevreden.

Meerwaarde

Wij werken alleen met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers. Zo kunnen we uw organisatie goed ondersteunen in het meeveren met de aan verandering onderhevige eisenpakketten van overheid en industrie. We slaan een brug tussen de theorie en de praktijk.

Weldmij BV onderhoudt vele contacten met de metaalbranche. Wij hebben nauwe banden met certificerende instanties en NoBo’s. Wij zijn EN-ISO 9001:2015 en NEN 4400-1 gecertificeerd. Tevens zijn wij VCA* 2017/6.0 gecertificeerd om onze opdrachtgevers op locatie te kunnen ondersteunen.