Missie & Visie

Onze missie

Weldmij is in 2008 ontstaan vanuit de passie van haar oprichters voor de lastechniek. Het is onze missie om onze opdrachtgevers op het gebied van kwaliteitsborging van a tot z te ontzorgen en tevens te voorzien van lastechnisch advies voor, tijdens en na afronding van projecten. Het is onze kracht, en prioriteit, snel te schakelen en er voor te zorgen dat er een team van QA/QC Engineers & Inspecteurs en Welding Engineers & Inspecteurs voor u klaar staat.

“Focused on Quality”

De focus ligt op kwaliteit, wij leveren datgeen wat onze klanten van ons vragen.

“Joining Experiences”

Wij hebben ervaring met verbinden en zullen onze ervaringen bundelen ten voordele van onze klanten.

“Inspired by Quality”

Enthousiasme voor kwaliteit en lastechniek brengt ons nog dagelijks op nieuwe ideeën.

De lastechniek is constant in beweging. Door onze medewerkers op te leiden, te certificeren en op de hoogte te houden van de ontwikkelingen zullen wij altijd een meerwaarde kunnen leveren. Weldmij biedt expertise en continuïteit.

Deskundigheid en een proactieve houding zorgen ervoor dat onze medewerkers ieder probleem met betrekking tot de lastechniek snel kunnen tackelen. Voor elk probleem is een oplossing en voor elk vraagstuk een antwoord!

Onze visie

Marktleider blijven op het gebied van projectondersteuning, las en kwaliteitstechnisch advies en kwalificeren. Innoveren door middel van het o.a. ontwikkelen van software welke de veelal intensieve administratieve taken van een lascoördinator zullen minimaliseren. Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan centraal in onze visie, wij zijn gericht op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers

Tot slot een toepasselijke quote van Steve Maraboli:
“If you hang out with chickens, you’re going to cluck. If you hang out with eagles, you’re going to fly.”