Sectoren

Offshore & marine

De ervaren en gekwalificeerde specialisten van Weldmij bewaken, coördineren en beheren vele toonaangevende projecten en activiteiten in de Offshore en Maritieme sector. Deze posities omvatten QA/QC Engineers & Inspecteurs, Welding Engineers & Inspecteurs, Voormannen, Coördinatoren en Project Managers. Projecten variëren van Offshore windmolenparken tot Offshore Olie en gasproductie faciliteiten in binnen en buitenland.

Civiel & infrastructuur

De ervaren en gekwalificeerde specialisten van Weldmij werken aan verschillende grote en kleine infrastructuurprojecten. Weldmij stelt technische, toezichthoudende en managementrollen beschikbaar, om ervoor te zorgen dat deze belangrijke projecten op tijd, binnen budget en de gestelde eisen worden opgeleverd. Projecten variëren van bruggenbouw tot datacenters en sluizen tot kunstwerken.

Olie & gas

Weldmij levert al sinds jaar en dag haar service aan toonaangevende opdrachtgevers in de Olie en Gas sector. Onze zeer ervaren Consultants staan bekend binnen deze sectoren om hun kennis, flexibiliteit en oplossingsgerichte werkwijze. De diensten welke wij hier mogen leveren bestaan o.a. uit QA/QC Engineers & Inspecteurs, Welding Engineers & Inspecteurs, Voormannen en (NDO) Coördinatoren. De variërende projecten bestaan uit nieuwe pijpleidingen, gascompressoren, meet-en regelstations en ondergrondse opslag (LNG) opslagfaciliteiten.

Energie & offshore wind

De ervaren en gekwalificeerde specialisten van Weldmij zijn betrokken bij belangrijke ontwikkelingen en projecten, zoals de bouw van diverse elektriciteitscentrales. Ook Weldmij is zeer actief in de renewable energiesector in een breed scala van projecten en werkzaamheden, waaronder de fabricage van o.a. monopiles, transition pieces, jackets, tri-pods, topsides en substations van tientallen windmolenparken.