Projectondersteuning

De kwaliteit van uw project naar een hoog niveau

Met projectondersteuning geven we advies bij u op locatie. We maken deel uit van uw projectteam. Wij geven u de handvatten om goed van start te gaan met het ontwerpen en uitvoeren van werktuigbouwkundige projecten. Daarbij kunt u ons raadplegen over toepassingen van basismaterialen, lastoevoegmaterialen, lastechnisch ontwerpen, normen, corrosie en metallurgie.

Komt u in de uitvoering handen tekort? Dan zoeken en vinden wij de juiste technici voor uw project! Zoekt u iemand die vijftien lassers kan aansturen en ondertussen ook de kwaliteit in het oog houdt? Dan duiken wij in ons team en netwerk om te kijken wie de rol van deze voorman het best kan vervullen. Deze gecertificeerde en ervaren medewerker gaat bij u aan de slag om samen met u het project tot een succes te maken. Zo ondersteunen we u met de voortgang én kwaliteit tijdens de realisatie van uw project! Inzet van (niet productieve) toezichthouders / inspecteurs blijft hierdoor beperkt.

Onafhankelijk en deskundig

Onze specialisten zijn onafhankelijk. Dat is een must, want daardoor kunt u duidelijk zijn naar uw opdrachtgevers en zullen er geen misverstanden tijdens de uitvoering ontstaan. Mocht er een conflict zijn ontstaan tussen producent, ontwerper en eindgebruiker over kwaliteit, dan kunnen wij optreden als onafhankelijke partij.

Meer informatie?

Afdeling Projecten
+31 512 524 008

Our Expertises

Lastoezicht/coördinatie

Bij Weldmij gaan we voor kwaliteit

Productinspecties

Altijd de kwaliteit waarvoor u betaalt

Projectondersteuning

Consultancy bij u op locatie

Weld- & QC engineering

Uw project is in goede handen bij onze Weld- & QC engineers