Lascertificaten behalen

Lascertificaten behalen

Voor uw organisatie is het van belang dat uw lassers over de juiste lascertificaten beschikken om uw project volgens internationale standaarden uit te mogen voeren. Onze specialisten bieden begeleiding om de verplichte certificeringen en lasmethodekwalificaties te behalen.

Onze informatievoorziening is praktijkgericht en wordt aangeleverd door ervaren weld-engineers en lasspecialisten. Of u nou een klein bedrijf heeft of een grote organisatie met meerdere lassers, wij bieden een heldere begeleiding bij het behalen van lascertificaten. Onze begeleiding is geschikt voor de beginnende en gevorderde lasser en wordt afgestemd op uw wensen en de handvaardigheid van de lasser. Zo heeft de lasser de meeste kans van slagen en is hij toch gecertificeerd voor het werk dat hij in de praktijk uitvoert.

De kwaliteitsnormen

Onze specialisten hebben ervaring met het certificeren van lassers binnen de volgende internationale standaarden:
• EN-ISO 9606-1 t/m 9606-5;
• EN-ISO 14732;
• EN-ISO 17660-1 en 17660-2;
• AWS D1 serie;
• ASME IX.

Wij ontzorgen u in:
– Ontwerp van de kwalificatie met de hoogste kans van slagen en tegelijkertijd het breedste toepassingsgebied volgens de van toepassing zijnde normering.
– Professionele begeleiding en toezicht.
– Alle benodigde onderzoeken (zoals visuele inspectie, breekproeven, ultrasoon onderzoek etc.)
– Een correct certificaat (gegarandeerd)
– Nazorg (door middel van ARC)

Na het behalen van het lascertificaat, beheren wij deze in ARC. Lees hier meer over ARC.

lascertificaten behalen

Lascertificeringen behalen

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf of lasproject. Onze ervaren lasspecialisten helpen u graag verder in het behalen van de benodigde lasserskwalificaties.

Of het nou gaat om het behalen van de juiste lascertificaten of het verbeteren van de (hand)vaardigheid van uw lassers, wij bieden de juist begeleiding voor ieder vraagstuk.

Meer informatie?

Afdeling Lascertificeringen
+31 512 524 008