Lasinspecteurs voor kwaliteit en veiligheid | Weldmij

Lasinspecteurs

Lasinspecteur

Lasinspecteurs zijn professionals die zich voornamelijk bezighouden met het toetsen van gelast werk aan de geldende standaarden. Zo wordt er voldaan aan de vele eisen die worden gesteld aan het verrichte laswerk met het daarbij behorende lasonderzoek.

De taken van een lasinspecteur

Een lasinspecteur houdt zich bezig met zowel het coördineren als uitvoeren van inspecties vóór, tijdens en ná het lassen. De lasinspecteur is de expert gedurende het hele lasproject. Hij volgt kwaliteitsplannen op en toetst de naleving hiervan. De resultaten van zijn werkzaamheden worden helder gecommuniceerd en gerapporteerd.

Naast de visuele lasinspectie kijkt de inspecteur ook toe op het toepassen van gekwalificeerde lassers, LMB’s en of bijvoorbeeld de omgang en opslag van toevoegmaterialen correct is. Op dagelijkse basis worden technische tekeningen gelezen en worden diverse registraties bijgehouden.

Lasinspecteur(s) nodig?

Op zoek naar een geschikte lasinspecteur? Wij werken alleen met gediplomeerde en gecertificeerde inspecteurs die een passie voor de lastechniek hebben. Onze focus ligt op kwaliteit en de juiste match. Tevens is het onze kracht én prioriteit ervoor te zorgen dat er een geschikte lasinspecteur voor u klaarstaat. Wat dit voor u betekent? U bent ervan verzekerd dat lasprojecten voldoen aan alle eisen die door de markt aan lasprojecten gesteld worden. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Meer informatie?

Afdeling Projecten
+31 512 524 008