ARC

Wat is ARC?

Onze animatie geeft in vogelvlucht een goed beeld van wat ARC voor uw organisatie kan betekenen, maar wat houdt dat nu in detail allemaal in?

Database

ARC is in de eerste plaats een database voor de opslag van uw lasserscertificaten. Ieder certificaat, volgens welke norm ook, past in de cloud van ARC. De database is gebouwd op de Azure servers van Microsoft met een uptime garantie van 99,5%. Dit betekend dat uw certificaten overal ter wereld vanaf iedere computer of ieder mobiel apparaat met een internet aansluiting, te bereiken zijn.

Uitgebreide zoekmachine

ARC beschikt over een krachtige zoekfunctie. Bent u opzoek naar die ene lasser tussen uw bestand van zo’n 100 man, die gekwalificeerd is voor elektrodelassen? Typ het procesnummer en u hebt al zijn certificaten overzichtelijk in beeld. Klik op exporteer en datzelfde overzicht downloadt u in Excel!

Niet alleen een selectie op proces is mogelijk, iedere afzonderlijke essentiële variabele van het certificaat is te selecteren. Op naam, nummer, norm, geldigheid: ARC vindt het!

Onderhoud van certificaten

Daar waar concullega’s het bij een melding houden, gaat ARC verder: 2 maanden vóór het verlopen van uw certificaten, krijgt u de mogelijkheid deze te gaan bevestigen. Wekelijks ontvangt u een mail met daarin overzichtelijk welke certificaten een actie nodig hebben.

Heeft u, als verantwoordelijk lascoördinator, visuele inspecties uitgevoerd op het laswerk van uw lassend personeel? Met één klik op de knop tekent ARC voor u de verlenglijsten af en genereert daarbij een visueel inspectierapport dat voldoet aan alle eisen uit de normeringen.

Naast dat dit verreweg de snelste manier is, kunt u altijd kiezen om externe documentatie aan te leveren. Verzamelt u NDO rapportage die u wil toevoegen? Geen probleem!

Kunt u de visuele inspectie niet uitvoeren? Weldmij bij biedt u de opleiding visueel onderzoek aan om dit wél te kunnen doen. Kijk hiervoor op
www. weldmij.nl/opleidingen.

Wilt u de bevestigingen niet zelf doen? Ook geen probleem! Weldmij komt met alle liefde bij u langs om iedere actie te organiseren.

Indien u bij het certificeren volgens ISO 9606-1 voor optie B gekozen heeft, worden de bewijsstukken iedere 2 jaar door een onafhankelijke derde partij beoordeeld. Weer begeleidt ARC u stap voor stap in welke actie er nodig is en welke documentatie verstrekt moet worden. ARC biedt het pakket NDO of DO rapportage aan bij  Weldmij waarna wij dit controleren en corrigeren daar waar nodig. Vervolgens biedt Weldmij het weer via ARC aan bij de onafhankelijke derde partij ter goedkeur.

Tijdens dit hele proces blijven alle documenten digitaal en wordt alles digitaal ondertekend. Er is geen papier meer nodig en alles blijft netjes en traceerbaar.

Hoe nu verder?

Bent u meteen al om? Mooi! Download hier dan het intake formulier. Stuur deze ingevuld in naar: arc@weldmij.com en wij nemen contact met u op.

We maken een afspraak en nemen de status op van uw certificaten. Wij voeren deze in ARC en u ontvang uw inlog gegevens in uw mailbox.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via arc@weldmij.com of bel naar 0512 524008.

Wat kost ARC?


ARC Screenshot 1
            ARC Screenshot 2             ARC Screenshot 3